Algemene voorwaarden

Handgemaakt houten producten en deugdelijkheid

Bij handgemaakt houten producten kunnen bij hetzelfde product kleine variaties zijn in bijvoorbeeld gewicht afmeting of kleur. Vooral steigerhout staat erom bekend dat het kan gaan werken of lichte scheurtjes kan ontwikkelen, juist dit geeft het de robuuste uitstraling. Mijn streven is de producten zo nauwkeurig mogelijk te maken zoals het in de omschrijving staat en op de foto’s zichtbaar is. Voor kleine verschillen vraag ik uw begrip. Voor de beits geldt dat de foto’s een beeld geven van de kleur ook hier kunnen in de praktijk kleine kleurverschillen voorkomen. Voor de meubels voor binnen geldt dat deze vaak gladder geschuurd zijn dan die voor buiten, ook zijn de buitenmeubels voorzien van RVS schroeven. Ik lever u een eerlijk, karaktervol en handgemaakt product.

Meubels bekijken

Het is eventueel mogelijk de meubels te bekijken, dit kan echter alleen op afspraak. Door de kleine omvang van mijn bedrijf heb ik geen showroom bij mijn werkplaats, we hebben alleen een webshop. Via mijn webshop kunnen bestellingen gedaan worden en staan foto’s van een paar van mijn handgemaakte artikelen.

Betalingsmogelijkheden

U kunt in de webshop betalen middels IDEAL, paypal en overboeking per bank.

Factuur

U krijgt bij de gemaakte bestelling meteen een factuur naar uw e-mailadres gestuurd. Bij het afhalen of afleveren van het product voeg ik nogmaals een factuur bij voor het geval er iets mis is gegaan met het versturen van de eerste factuur per mail.

Bezorging en afhalen

Bij bezorging van het product is de levertijd 3 weken, mocht u kiezen voor het beitsen met ecologische milieubewuste beits dan is de levertijd 4 weken aangezien dit type beits een langere droogtijd vraagt. Via de mail ontvangt u van mij bericht in welke week het product bij u afgeleverd kan worden. In deze week kunnen wij een exacte leverdatum met elkaar afspreken. Ook kunt u dan aangeven of de chauffeur van de bezorgdienst moet helpen bij plaatsing van het product in of om het huis. Schade die ontstaat tijdens de plaatsing is voor uw eigen rekening. De producten worden in één stuk of een paar stukken aangeleverd. U dient er rekening mee te houden dat het product zonder hinder uw huis in getild moet kunnen worden of via trapopgangen naar boven gedragen kan worden. Afmetingen van het product worden vermeld op de website.

Bezorgkosten bedraagt standaard € 50,-. Indien het product lichter is dan 15 kilo bedraagt de bezorgkosten € 15,-.

Voor het afhalen van het product bij mijn werkplaats dient u van te voren een afspraak te maken.

De Goede Houtbewerking is een klein bedrijf met beperkte capaciteit. Mocht door enorme drukte de levering niet binnen de termijn van 3 of 4 weken plaatsvinden wordt er contact met u opgenomen. U heeft dan het recht om van de koopovereenkomst af te zien en op terugbetaling van de koopsom.

Bedenktijd en retourbeleid

Er geldt een bedenktijd van 14 dagen, u moet hierbij wel binnen 7 dagen aan ons aangeven dat u gebruik maakt van het retourbeleid (middels mail). U kunt binnen 14 dagen na ontvangst het product in originele staat terugsturen naar het verzendadres, u zult aankoopbedrag en eventuele verzendkosten terug krijgen. De kosten voor het terug sturen van het product zijn hierbij wel voor rekening van de klant. Maakt u gebruik van de bedenktijd dan wordt de overeenkomst ontbonden. Het modelformulier voor de bedenktijd is makkelijk in te vullen en retour te sturen naar het postadres van De Goede Houtbewerking. De bedenktijd is niet geldig als er wijzigingen aan het meubel zijn aangebracht in overeenstemming met de consument of als meubel niet in originele staat terugkeert (door consument in gezaagd of iets dergelijks).

Klik hier om de algemene voorwaarden als pdf-bestand te downloaden.
Klik hier om het retourformulier als pdf-bestand te downloaden.